Καινοτομία εμπνευσμένη από τη φύση

Η σειρά προϊόντων BeezCare™ HEALTH & WELLNESS της ILS Pharma αποτελείται από προϊόντα τα οποία βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και συστατικών που συνδέονται άμεσα με την μέλισσα όπως η πρόπολη καθώς επίσης και προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών όπως βότανα και βιταμίνες μεταξύ άλλων. Το μέλι και η πρόπολη αποτελούν το πλέον αποτελεσματικό καταπραϋντικό και αντιβακτηριακό δίδυμο της φύσης.
Αξιοποιώντας την έμπνευση της φύσης επενδύουμε στην επιλογή καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων εξασφαλίζοντας την μοναδικότητα της σειράς BeezCare™ ως προϊόντα που προάγουν την επιστημονική αλήθεια της φύσης στην υπηρεσία του καταναλωτή.

Γνωρίστε τη σειρά Beezcare™ HEALTH & WELLNESS

Ιπποκράτης, 460 π.Χ-370 μ.Χ

Το μέλι και τα συστατικά που συνδέονται με αυτό έχουν μελετηθεί για τις ευεργετικές τους ιδιότητες απέναντι σε παθήσεις που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα, το καρδιαγγειακό, το γαστρεντερικό, το νευρικό κλπ. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά προϊόντα στον κόσμο, τεράστιας θρεπτικής αλλά και βιολογικής αξίας ενώ οι θεραπευτικές του ιδιότητες έχουν αναγνωριστεί και αξιοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Συγκεκριμένα ο Ιπποκράτης συνέστηνε το μέλι για την αντιμετώπιση του βήχα και του πονόλαιμου, οφθαλμικών παθήσεων αλλά και για τοπική αντισηψία.

Το μέλι είναι γνωστό για τις πολλαπλές θεραπευτικές του ιδιότητες όπως η αντιμικροβιακή, η αντισηπτική, η αντιοξειδωτική αλλά και η αντιφλεγμονώδης του δράση. Τα οφέλη του μελιού βασίζονται στην μεγάλη περιεκτικότητα του σε φυσικούς αντιοξειδωτικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας. Μάλιστα σε οδηγία που εξέδωσε το «Εθνικό Ινστιτούτο Αριστείας Υγείας και Φροντίδας» της Μ. Βρετανίας τον Αύγουστο του 2018 με στόχο την καταπολέμηση της κατάχρησης αντιβιοτικών αναφέρετε χαρακτηριστικά πως «… Στοιχεία έδειξαν ότι το μέλι θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικό στη μείωση των συμπτωμάτων του οξέος βήχα που οφείλεται σε λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος…». Η οδηγία αυτή απευθυνόταν κυρίως σε ενήλικες και παιδιά άνω των 5 ετών.

Η πρόπολη είναι το αντιβιοτικό της φύσης και ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της. Οι ευεργετικές ιδιότητες της έχουν διαπιστωθεί από την αρχαιότητα με πολλές αναφορές να κάνουν λόγο για χρήση της συγκεκριμένης ουσίας με σκοπό την αντιμετώπιση λοιμώξεων και πληγών. Είναι γνωστή για την αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική της δράση. Οι ιδιότητες αυτές είναι που την κάνουν ιδανική σε προϊόντα που προάγουν την αντιμετώπιση φλεγμονών.