Το πρωτόγαλα και η σημασία του

Πίσω στις αρχές του ’70, ο μικροβιολόγος Jens R. Pedersen άρχισε να ερευνά τις πιθανότητες για τη χρήση των ανοσοποιητικών παραγόντων του πρωτογάλατος προς όφελος των ανθρώπων. Η πρόκληση ήταν να παραμείνουν άθικτα και ενεργά τα αντισώματα όταν χορηγούνται από το στόμα. Ως αναγνώριση της δουλειάς του στον χώρο της ανοσολογίας του Ινστιτούτου Behring, ο Jens R. Pedersen έλαβε το αργυρό μετάλλιο Emil von Behring.
Το 1979, μετά από χρόνια έρευνας, ιδρύθηκε το εργαστήριο Pedersen και η παραγωγή της πρώτης εκδοχής για παστίλιες λαιμού με πρωτόγαλα ξεκίνησε. Από τότε η έρευνα γύρω από τον τομέα βρίσκεται εν εξελίξει και έχουν αναπτυχθεί προχωρημένες και πατενταρισμένες τεχνολογίες που κάνουν εφικτή την παραγωγή πραγματικά μοναδικών προϊόντων πρωτογάλατος. Από τότε, γενιές Σκανδιναβών καταναλωτών -και όχι μόνο- έχουν απολαύσει τα οφέλη του IGAZYM, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν το κρύωμα και τον πονόλαιμο.

Πιστή στις αξίες και στην φιλοσοφία της για συνεχή αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή η ILS Pharma αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων IGAZYM της PEDERSEN BIOTECH. Οι παστίλιες για το λαιμό IGAZYM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, του οποίου η μοναδική φυσικής προέλευσης σύσταση από πρωτόγαλα και λυσοζύμη συμβάλει σημαντικά στην ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού αλλά και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και ειδικότερα του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.
Οι παστίλιες IGAZYM παρασκευάζονται μέσα από μία ειδικά πατενταρισμένη διαδικασία στη Δανία. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο ποιοί μπορούν να ωφεληθούν από τις παστίλιες IGAZYM: γυναίκες, άντρες, μεγάλοι, μικροί. Οι καταναλωτές που αναζητούν μία φυσική αντιμετώπιση με τεκμηριωμένο αποτέλεσμα σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, θα το βρουν σίγουρα στο IGAZYM.
Κυκλοφορούν στην σκανδιναβική αγορά αλλά και σε άλλες χώρες εδώ και πάνω από 40 χρόνια σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις:

Γνωρίστε τη σειρά IGAZYM

Το πρωτόγαλα που χρησιμοποιείται στις παστίλιες IGAZYM συλλέγεται από τα πρώτα 2 αρμέγματα βοοειδών αμέσως μετά τη γέννα. Είναι μία μοναδική τροφή απαράμιλλης σημασίας για την επιβίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των νεογνών καθώς είναι πλούσιο σε συστατικά όπως ανοσοσφαιρίνες (αντισώματα), αντιμικροβιακά πεπτίδια, αναπτυξιακούς παράγοντες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κα. παρόμοια με εκείνα που βρίσκονται στο ανθρώπινο μητρικό γάλα.


Οι ανοσοσφαιρίνες (αντισώματα) οι οποίες βρίσκονται στο πρωτόγαλα, συμβάλουν στην ανάπτυξη της παθητικής ανοσίας του νεογνού για την αντιμετώπιση παθογόνων μικροοργανισμών (όπως ιοί και βακτήρια). Ταυτόχρονα όμως μπορούν να συμβάλλουν και ρυθμιστικά στην προσαρμοστική ή επίκτητη ανοσία. Τα αντισώματα που βρίσκονται στο πρωτόγαλα είναι κυρίως τύπου IgG. Ο τύπος IgG είναι συνήθως ο τύπος αντισώματος που υπάρχει στο αίμα. Ο τύπος αντισώματος που υπάρχει στον λαιμό είναι ο IgA. Ο IgA είναι σαν 2 IgG που συνδέονται μαζί με μια προστατευτική ομάδα (πολυπεπτιδίων) η οποία προστατεύει το αντίσωμα να μην καταστραφεί από τα ένζυμα που είναι παρόντα στην στοματική κοιλότητα.

Οι ανοσοσφαιρίνες IgG, που περιέχονται στις παστίλιες IGAZYM, προστατεύονται μέσα από έναν παρόμοιο μηχανισμό που αποτρέπει την καταστροφή τους όταν χορηγούνται από το στόμα. Ο συνδυασμός αυτού του ιδιαίτερου είδους IgG μαζί με το ένζυμο λυσοζύμη από το ασπράδι αυγού προστατεύει από βακτήρια και ιούς συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και κατ’ επέκταση την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού.
Αυτός ο μηχανισμός δράσης είναι πατενταρισμένος!!